Субота, 2024-05-04, 5:22 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2009 » Травень » 12 » Молодіжний християнський табір “Пріоритет” – найкращий табір для молоді.
4:37 PM
Молодіжний християнський табір “Пріоритет” – найкращий табір для молоді.
Коли приходить літо, багато людей думають як же найкраще провести відпустку чи канікули. В цей час починається визначення характеру відпочинку, пошук хорошого місця і телефонні дзвінки друзям, в колі яких ви б хотіли провести цей час. Тому перед тим як прийняти остаточне рішення необхідно добре обдумати всі можливі варіанти.

Якщо ви молоді, сповнені сил і енергії, якщо ви шукаєте відповіді на важливі питання, хочете мати цікавий і переповнений приємними враженнями літній відпочинок на чудовій природі, який запам’ятається на все життя, то молодіжний християнський табір "Пріоритет” саме для вас.

Молодість - найкраща пора життя. Це пора відкриттів і знайомств. В цей час перед людиною відкриваються нові життєві обрії, нові грані буття. І кожен намагається зазирнути туди, де не був раніше, спробувати свої сили у тому, чого до того не робив. І саме молодіжний табір дає чудову можливість знайти для себе багато цікавого і корисного, познайомитися з новими друзями, адже в це місце збирається багато молодих людей з різних куточків України.
Християни – це учні Ісуса Христа. А учні, як відомо всім, повинні вчитись. Досвідчені вчителі проводять надзвичайно цікаві Біблійні уроки в незвичних умовах на природі і, щонайважливіше, ці уроки є корисними і практичними для повсякденного життя. В таборі працюють виключно люди, які віддали своє життя Ісусу Христу.“Християнський” – це слово показує важливу ознаку табору. Бути християнським – це означає належати Ісусу Христу. Все що робиться в таборі – робиться на славу Божу. Вивчення Біблії, пісні, які величають Бога, ігри, спілкування, походи, активний відпочинок. Тут є можливість отримати відповіді на складні питання які ставить життя перед молодою людиною. Ці відповіді грунтуються на слові Божому, яке записане в Біблії.
Табір – це місце на природі, вдалині від повсякденної метушні. Простий невибагливий інтер'єр приміщень табору, відсутність зручностей, які стали нам звичні у повсякденному житті, часто вносить особливий колорит у відпочинок учасників. А природа, в яку занурений табір, просто захоплює дух, адже вона не десь далеко по телебаченню, у журналах про мандрівки чи у захоплених розповідях ваших друзів. Адже табір знаходиться на території Карпатського заповідника, а це – чисте повітря, насичене ароматами літнього Карпатського різнотрав’я, джерельна вода річки Прут, яка починається на відстані всього 7 кілометрів від табору, гірські вершини, вкриті смерековим лісом, і, звичайно, погодою, яка радує літнім дощем і веселить теплим сонечком. В таборі є можливість прийняти участь у різноманітних спортивних іграх, приміряти альпіністське спорядження і побувати в ролі альпініста-початківця, а також підкорити найвищу гірську вершину України – Говерлу. Все це залишить незабутні враження у вашому житті.
Пріоритет – це те, що найважливіше. Люди витрачають багато часу, сил і грошей саме на те, що їм найбільше подобається, на те, що вони вважають найкращим і найпотрібнішим для них і робить їх щасливими. І дуже часто буває, що все потрачене стає даремним, оскільки це були неправильно поставлені пріоритети в молодості. Кожна молода людина хоче бути щасливою, і вона вважає, що якщо буде багатою або популярною – то буде щасливою, якщо буде мати успіх в хлопців чи дівчат – то буде щасливою. Але проходить час, і вони розуміють, що щось вони роблять не те, і це в кращому випадку, якщо зрозуміють. І саме в молодіжному християнському таборі "Пріоритет" вони можуть почути інформацію, що може змінити їхнє життя, поставити міцний фундамент на основі вічних істин, які ніколи не порушаться, які не просто зроблять молоду людину щасливою, але подарують вічне життя.
Зважаючи на все вищесказане і добре обміркувавши всі «за» і «проти», ти приймеш найкраще рішення де провести свій вільний час. Молодіжний християнський табір "Пріоритет" чекає на тебе!
Директор МХТ “Пріоритет"                                                  Василь Худяк                   (тел.80979984790)

Категорія: Життя молоді області | Переглядів: 3484 | Додав: priority
Всього коментарів: 4
4 Магістр  
0
Табір проходив з 27 липня по 8 серпня 2009 р. Наступний буде у 2010 році.

3 Таня Урода  
0
Чи буде у Вас відбуваться табір в найближчий час?
дякую.

2 Світлана  
0
Я б хотіла відпочити у вашому таборі.

1 Зоряна Пак  
0
Чи потрібні вам служителі у табір. Я би хотіла Вам допомогти. Я з церкви *Живого Бога* м.Стрий. Зараз почала займатися молодіжним служінням.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Життя молоді області [69]
Новини з життя молоді області
Події в світі [13]
Події в світі з християнської точки зору
Обновлення сайту [9]
Що нового з'явилось на сайті
Життя братства [43]
Новини життя всього братства (не тільки молоді)
Форма входу
Наше опитування
Чи легко Вам прощати?
Всього відповідей: 250
Каталоги, рейтинги
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0